Derincespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

3.Lig temsilcimiz Belediye Derincespor, yeni sezon hazırlıklarına önceki akşam başladı. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek olan Sarı-Lacivertli ekipte, bu arada transfer görüşmeleri de devam ediyor

Geçen yıl ligin ilk yarısında Bülent Baturman’ın gönderilmesinden sonra takımın başına getirilen Fatih Uygun, yeni sezon içinde anlaşma sağlandı. İki yıl önce Ofspor’u çalıştıran Fatih Uygun, ligin ikinci yarısında Sarı-Lacivertli ekibi Play-Off’a taşıyamamıştı. Belediye Derincespor Yönetim Kurulu, genç teknik adama bu sezonda takımı emanet etti. Fatih Uygun, önceki gün yapılan ilk çalışmada takımın başında sahaya çıktı.

İLK ETAP DERİNCE’DE

Bu sezon ekonomik olarak biraz daha küçülen, geçen yılki kadrosundan birçok isimle yollarını ayıran Belediye Derincespor, ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak. Çınarlı’da bulunan Atış Poligonu Tesisleri’nde 7 Ağustos’a kadar kamp yapacak olan Sarı-Lacivertli ekip, ilk etapta çalışmalarında kadrosunu oluşturacak. İlk etapta hazırlık maçı yapmayı düşünmeyen temsilcimiz, ikinci etap için 9-24 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da kamp yapacak.

24 Tem 2021 - 17:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar