İşte Kocaeli'de son bir haftada yakalanan uyuşturucu miktarı!

Kocaeli’de son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 13 şahıs tutuklanırken, onlarca çeşit uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli’de son bir haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonları ile ilgili Kocaeli Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 12-18 Temmuz tarihleri arasında 65 olayda toplam 98 şahıs hakkında adli işlem başlatıldığını belirtti. Bu şahıslardan 13’ü tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 82 şahıs ise tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yapılan operasyonlarda 59 gram esrar, 2 bin 460 gram sentetik kannabinoid(bonzai), 324 gram metamfetamin, 1 gram kokain, 27 adet ecstasy, 9 kök Hint keneviri, 2 adet hassas terazi, 12 adet fişek ve 1.650 TL para ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin operasyon ve uygulamalarında ise 5 olayda 9 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yapılan operasyon ve uygulamalar neticesinde 506 gram esrar, 2  gram metamfetamin, 64 gram sentetik kannabinoid(bonzai), 46 Hint keneviri ele geçirildi.

19 Tem 2021 - 15:45 Kocaeli- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar