Olgunlar Turnuvası 27 Temmuz’da başlıyor

Her yıl geleneksel olarak ilimizde düzenlenen Olgunlar ve Veteranlar Futbol Turnuvası’nın bu yıl 4’üncüsü yapılacak. İlimizi teknik adamlarından Tuncay Budakin’in organizasyonun da gerçekleşen turnuva bu yıl 27 Temmuz’da start alacak

Turnuvada maçlar geçen yıl olduğu gibi yine Doğu Kışla Spor Kompleksi’nde oynanacak. 30 ve 40 yaş üzeri olmak iki kategori de oynanacak maçlara yine çok büyük ilginin olması bekleniyor. Genç olgunlarda 1990-91 ve 92 doğumlu sporcular yer alacak, ayrıca 2019-2020 sezonunda vize olmuş faal bir oyuncu da oynayabilecek. Olgunlar kategorisinde ise 1980-81 ve 82 doğumlular yer alabilecek.

ŞUAN 25 TAKIMA ULAŞILDI

Turnuvayı organize eden Tuncay Budakin, 25 takımın katılım için başvuruda bulunduğunu belirterek, “Daha şimdiden takımlar başvuru yapmaya başladı. Pandemi döneminde spordan uzak kalan insanlar, kısıtlamanın kalkmasıyla spor yapma özlemleri sona erecek. Bu yıl dördüncüsünü yapacağımız turnuva, ilimizin ismini duyurması adına da çok önemli” dedi. Turnuvaya katılmak isteyenler 0 532 560 10 04 nolu telefondan bilgi alabilirler.

29 Haz 2021 - 17:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar