DEVA’lılar, Darıca’nın kurtuluşunu kutladılar

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

25 Haziran tarihinin Darıca’nın kurtulduğu gün olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı Ünsür, yönetimi ile birlikte Darıca sahilde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumunda bulundu.

ŞEHİTLERİ DE ANDI

Çelenk töreninin ardından konuşan Başkan Ünsür, “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun üzerinden 100 yıl geçti. Bu toprakları bizlere miras bırakan atalarımıza, milletimize ve sonraki nesillere olan görev ve sorumluluklarımızı hatırlatan çok özel günlerdir. Esarete boyun eğmeyen, her türlü fedakârlığı sergileyen tüm milli mücadele kahramanlarımız Küçük Aslan Bey’i, Büyük Aslan Bey’i, Kara Aslan’ı, Arnavut Kaplan Ağa’yı ve Kuvayi Milliye ile birleşerek Danca’nın kurtuluş mücadelesine katkıda bulunan tüm vatanseverleri şükranla anıyorum. Kurtuluşu bize hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum”.

29 Haz 2021 - 16:48 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar