Liderlerin Kocaeli akını!

Kocaeli, önümüzdeki bir hafta içinde üç partinin genel başkanını ağırlayacak. 24 Haziran Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Temmuz Perşembe günü de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kentimizde olacak. Son olarak DEVA Partisi lideri Ali Babacan kentimizde ziyaretlerde bulunacak

Kocaeli, bugünlerde son derece hareketli günler geçirecek. Kentimiz perşembe gününden itibaren siyasi parti genel başkanlarının radarına girecek. En hareketli olacağımız gün ise yarın olacak. Perşembe günü ana muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilimizi ziyaret edecek. 

İLK DURAK DARICA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Haziran Perşembe günü Kocaeli’de gerçekleştireceği programların detayları belli oldu. Kılıçdaroğlu ilk olarak sabah 09.30’da Darıca’daki Hegsagone Otel’de, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinden katılacak olan kanaat önderleri ile bir araya gelecek, kentin sorunlarını ve temsilcilerin taleplerini dinleyecek.

KARAMÜRSEL’E GİDECEK

CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra saat 12.30’da Hereke iskele mevkiinde esnaf ziyaretleri yapacak, 13.00’te ise Hereke sahilinden tekne ile Karamürsel’e doğru balıkçılarla birlikte açılacak ve müsilaj incelemesi yapacak. Yaklaşık bir saat sürmesi beklenen deniz turunun ardından Karamürsel’e geçeceği belirtilen Kılıçdaroğlu, Karamürsel Kültür Merkezi’nde kanaat önderlerinin taleplerini dinleyecek.

45 DAKİKALIK GEBZE TURU

CHP liderinin Millet İttifakı’ndaki ortağı İYİ Parti’nin genel başkanı Meral Akşener ise 1 Temmuz Perşembe günü ilimizde olacak. Aynı zamanda İzmitli olan Meral Akşener, partililer tarafından 12.00’de Şekerpınar gişelerinde karşılanacak. Heyet daha sonra Gebze’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Buradaki esnaf ziyaretlerinin yaklaşık 45 dakika sürmesi bekleniyor.

KÖRFEZ’DE ESNAF TURU

Akşener ve beraberindeki heyet, daha sonra Körfez’e geçecek. 13.00-13.30 arasında Körfez’in belirlenecek olan bir bölgede yine esnaf ziyaretleri yapılacak. Fakat hangi caddenin gezileceği henüz belli değil. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilecek olan bir yetkilinin gelerek Körfez’de inceleme yapacağı ve esnaf ziyareti yapılacak olan bölgenin belirleneceği kaydedildi.

AKŞENER DE KARAMÜRSEL'E GİDECEK

Körfez’deki esnaf ziyaretlerinin ardından İzmit Emex Otel’e geçecek olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, burada namaz molası verecek. Saat 16.00’dan sonraki adresi ise Karamürsel olacak. Akşener ve partililer Karamürsel’de de yine belirlenecek bir bölgede esnaf ziyaretleri yapacak, bir araya geleceği vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyecek.

BABACAN DA GELECEK

Öte yandan bugünlerde ilimizi ziyaret ederek bir diğer siyasi parti lideri de Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olacak. Partisinin Kocaeli teşkilatlarının programı kapsamında Gebze ve İzmit’te ziyaretlerde bulunması beklenen Babacan, 29 Haziran Salı günü yapacağı Kocaeli turuna Gebze’den başlayacak.

İL BİNASINA UĞRAYACAK

Burada kahvaltılı olarak düzenlenecek olan toplantı ile başlayacak programda Genel Başkan Ali Babacan daha sonra ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunacak. Saat 15.00’e kadar devam edecek Gebze programı ile ilgili olarak detayların daha sonra netleşeceği belirtildi. Ayrıca Babacan’ın programı İzmit’te devam edecek. İlçede ana caddelerden geçmek üzere seçim otobüsü ile yakın ilçeleri ziyaret ederek vatandaşları selamlaması bekleniyor. Babacan’ın Gebze programının ardından İzmit merkezine hareket ederek il binasına uğraması da bekleniyor” denildi.

22 Haz 2021 - 23:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar