Şanbaz Yıldız oğlunu evlendiriyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlu Cevat Yıldız’ın düğün törenine katılmak üzere 26 Haziran Cumartesi günü Kocaeli’ye gelecek. Emex Otel’de havuz başında gerçekleştirilecek düğün törenine konser vermek için Sertar Ortaç da katılacak

İYİ Parti  Kocaeli İl Başkanı  Şanbaz Yıldız’ın oğlu iş insanı, KOTO Meclis Üyesi Cevat Yıldız ile Biyolog Nurtaç Özkarasu, 26 Haziran Cumartesi günü dünya evine girecek. Emex Otel'in havuz başında saat 16.00’da gerçekleştirilecek düğüne İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve çok sayıda milletvekili de katılacak.

ORTAÇ KONSER VERECEK

Kademeli normalleşmenin başladığı 1 Haziran tarihinden 15 Haziran tarihine kadar otellerdeki düğün ve nişan törenlerinde yemek ve ikram servisleri yapılmıyordu. 15 Haziran tarihinden sonra normalleşmenin kapsamını genişletildi ve ikramlar verilmeye başlandı. Emex Otel havuz başında gerçekleştirilecek düğün töreninde konuklara ikram servisi de yapılacak. Düğünde ayrıca ünlü pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç da bir konser verecek.

18 Haz 2021 - 14:33 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar