Hacıoğlu: “Alınan her kararın altında imzaları var”

Yönetim kurulundan Adem Kabul’ün iddialarını yanıtlayan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Teftiş sonucu olumsuz olsaydı bizi burada tutmazlardı. Fakat o şikayette bulunan arkadaşların alınan her kararın altında imzaları var” dedi

Geçtiğimiz aylarda yönetim kurulu üyeleri tarafından evrakta sahtecilik ve yolsuzluk yaptığı iddiası ile hakkında suç duyurusunda bulunulan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Oktay Alpay Hacıoğlu, bizzat yöneticilerinin iddialarına yanıt verdi. Oda yöneticilerinden Adem Kabul tarafından dile getirilen konularla ilgili hakkında inceleme yapılan Oda Başkanı Alpay Hacıoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İDDİALAR GERÇEK OLSA BURADA OTURAMAZDIK”

“Yaklaşık 9 ay önce iki tane yönetim kurulu üyemiz avukat tutarak savcılığa, bakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına evrakta sahtecilik ve yolsuzluk yaptığım iddialarıyla başvuruda bulundular. Bu nedenle müfettiş görevlendirildi ve yapılan teftişin sonucunu biz de bekliyoruz. Eğer iddialar gerçek olsaydı zaten bizi şu anda burada tutmazlardı.

“İSTEDİKLERİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK”

Suç duyurusunda bulunan arkadaşlar muhalif, seçimlerimiz yaklaşıyor ve bizi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Kongremizi 2022 yılının şubat sonu ya da mart başı gibi yapmayı öngörüyoruz. Şu anda beklemedeyiz, bir derdimiz yok. Bunu yapanları kendi haline bırakmış durumdayım. Bir sürecimiz var ve devam ediyor ancak onların öyle sosyal medya mecralarında anlattığı gibi bir şeyler yok.

“KARARLARIN ALTINDA İMZALARI VAR”

Etik olmayan ve çok ağır şekilde muhalefet ediyorlar. Bana bu şekilde suçlamalarda bulunanlara karşı gerçekler ortaya çıktığında cevap dahi vermeyeceğim. Çünkü bu benim tarzım değil, zaten kongre zamanı geliyor. Bu arkadaşlarla bir daha yan yana gelmemiz mümkün değil. Fakat ben şunu sormak istiyorum; 3.5 yıldan beri bir yönetim var ve sen de bu yönetimin toplantılarına gelerek imzalar atmışsın. Madem iddialar var neden defterlere imza attın? Bu konuda biz kendilerine onlarla çalışmak istemediğimizi bildirdik ve ardından bu iddialar ortaya çıktı. Süreç ile ilgili sonuç bugün yarın gelir ama ben kongre sürecini bekleyeceğim çünkü orası er meydanı.”

14 Haz 2021 - 16:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar