Gölcükspor’da ilk aday Arık oldu

Gölcükspor’da bugün yapılması gereken olağan genel kurulunun ilk oturumu çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. 16 Haziran’da yapılacak ikinci toplantı öncesinde ilk adaylığını açıklayan isim Ahmet Arık oldu.

ÇARDAK’IN YÖNETİMİNDEYDİ

Son iki yıldır Hüseyin Çardak’ın yönetim kurulunda yer alan, kulübe ekonomik yönden çok büyük katkı sağlayan Ahmet Arık, yeni dönemde Başkanlık için adaylığını açıkladı.  Gölcük GB Kulübü’nde futbolcu ve yönetici olarak da görev yapan Ahmet Arık, son yıllarda Gölcükspor’a hem yönetim kurulunda olduğu zamanlarda, hem de dışarıdan çok önemli katkı sağlayan bir isim olarak biliniyor. Ahmet Arık’ın adaylığını açıklaması Kırmızı-Siyahlı camiada da çok olumlu karşılandı.

“ARKADAŞLARIMIN DESTEĞİNİ ALDIM”

Ahmet Arık, yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğum istişareler ve yönetici kardeşlerimle olan görüşmelerim sonucunda tüm arkadaşlarımın tam desteğini alarak yola çıkmış bulunmaktayım. Bu vesile ile kulübümüzü yeniden layık olduğu yer olan profesyonel lige çıkabilmesi adına kentten tek beklentimin sadece samimi destek ve hiçbir ayrımcılığa müsaade etmeksizin birlik ve beraberliğin sağlanması adına çalışmalar yapacağım. Adaylığımız camiamıza ve kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

09 Haz 2021 - 18:12 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar