AK Parti ve MHP’li kadınlardan sıkı dayanışma

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, önceki gün bir araya gelerek, birçok teşkilat çalışmasında beraber hareket etme kararı aldı.

ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önceki gün AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında ziyaret etti. Son derece sıcak ve samimi geçen görüşmede önemli kararlar da alındı. Buna göre ortak program ve projeler üretilmesi, birim başkanları arasında sürekli iletişim olması, ortak saha çalışmaları yapılması vurgulandı. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, “Cumhur İttifakı olarak her alanda birlik ve beraberlik içinde, ülkemiz ve milletimiz için mücadele etmeye, çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. MHP İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Kantar ve yönetimine bu anlamda yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik örnek olacak. Her sorunu birlikte aşacak ve güçlü olacağız” dedi.

AK Parti ve MHP’li kadınlardan sıkı dayanışma

AK Parti ve MHP’li kadınlardan sıkı dayanışma

05 Haz 2021 - 11:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar