'Tahaminatör' ile anlaşma yakın

Sözleşmesi sona eren ve birçok takımın radarında bulunan 'Tahaminatör' lakaplı savunma oyuncusu Taha Batuhan Yayıkcı ile Kocaelispor iki yıllık yeni sözleşme üzerinde anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi

İç transfer çalışmalarına devam eden  Kocaelispor'da sözleşmesi biten isimlerden olan başarılı savunma oyuncusu Taha Batuhan Yayıkcı ile Süper Lig ve 1.Lig başta olmak üzere birçok takım yakından ilgileniyor. Biri Kırşehir Belediyespor, ikisi ise Kocaelispor'da olmak üzere üst üste üçüncü kez şampiyonluk sevinci yaşayan 25 yaşındaki futbolcuyla yeşil siyahlı yönetimin yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve iki yıllık sözleşme üzerinde anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

“KOCAELİSPOR’DA MUTLUYUM”

Yönetimin ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın da takımda devam etmesini istediği Batuhan'ın da yakın çevresine, "Burada üst üste iki sezon şampiyonluk yaşadım. Mutluyum. Kocaelispor'da devam etmek isterim, önceliğim Kocaelispor" dediği belirtilirken resmi imzaların da önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor. Bu sezon yeşil siyahlı formayla 21 lig ve 3 kupa maçına çıkan Batuhan iki kez de gol sevinci yaşadı.

04 Haz 2021 - 18:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar