Güney’den Hürriyet’e sert tepki: “Usulsüz işleri görülmesin istiyor”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Meclis Üyelerine İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in ‘Beynini kullanmıyorlar’ sözüne sert tepki gösterdi.

AK Parti   İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Haziran Ayı İzmit Belediye Meclis Toplantısında yaşananları değerlendirdi. Güney, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in meclis üyelerine hakaretinin kabul edilemez olduğunu belirterek şunları söyledi; “Fatma hanım anlaşılan hatalarını, yalanlarını ortaya çıkartan meclis üyelerimize karşı endişeye kapılıp hakaret etme yolunu tercih etmiş. Yaptığı usulsüzlükler görülmesin, hataları konuşulmasın, haksızlıkları dile getirilmesin istiyor. Seçim sonrası kurulan şirketlere ihalesiz doğrudan teminle iş verildiği, bu şekilde bir yılda en az 26 milyon lira kaynak aktarıldığı bilinmesin istiyor. Bu nedenle Meclis Üyelerimize hakaret etmeye başladı. En başta beni çalıştırmıyorlar diyerek, haksız bir iftira kampanyası başlatarak meclis üyelerimizi itibarsızlaştırma çabası içerisindeydi. Ancak zaman içinde halkımız da gördü ki, Cumhur İttifakı’nın tek meselesi milletimize hizmettir. Bu uğurda hiçbir siyasi hırsa kapılmadan, her türlü destek sunulmuştur.

“ENGEL DEĞİL, DESTEK SUNULDU”

Bu meclis, araç kredisi istedi verdi, maaş ödeyemiyorum kredi lazım dedi verdi, hala gerçekleşmeyen süt projesi için yetki istedi verdi. Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nden kaçtı kimse bir şey demedi. Daha birçok proje ve talepte kendisine engel değil, destek sunuldu. Yol gösterici olundu. Belediye Başkanı da karşılık olarak son meclis toplantısında kendilerine “Beyninizi kullanmıyorsunuz” gibi yakışıksız bir karşılık verdi. Milletimiz bunu unutmayacaktır. Çünkü bu meclis üyeleri de halkımızın oylarıyla seçilerek, milletimizi temsilen görev yapmaktadır. Yıllarca halkımızı aşağılamak için “Bunlar koyun” diyenler şimdi halkımızın temsilcileri olan Meclis Üyelerimize “Beynini kullanmıyor” diyerek hakaret etmektedir.

“FETHİYE CADDESİ HALA ORTADA DURUYOR”

Sayın Başkan'a buradan sesleniyorum; Aciz olanlar hakaret eder, çaresiz olanlar nefret eder, fikri olmayanın şiddeti olur. Söyleyecek güzel sözü olmayanın, edeceği küfrü olur. Belediye başkanlığı makamı insanlara hakaret etme yeri değildir. Fatma Hanım, göz boyayarak seçim kazandı, taş boyayarak Belediye Başkanlığı yaptığını düşünüyorsa hatırlatalım;  AK Parti dönemi yapılan işleri boyayıp yeni diye milletimize sunmak halkımız ve şehrimiz için iyi işler yapmaya vakit ayırdığınızı göstermez. Tam tersine, halkımızın size sunduğu şansı boş laflarla icraatsız geçirdiğinizi gösterir. İki yıldır anket üzerine anket yaptığınız, sürekli söz verip sonra başkalarına suç attığınız Fethiye Caddesi hala ortada duruyor. Aklınızı ve enerjinizi artık bu projelere kullanın. Tavsiyemiz o dur ki; İzmit’e  iftira, hakaret ve öfke dışında her zaman hatırlanacak bir eser bırakın.”

02 Haz 2021 - 13:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İşş - Akp savunmak değil derdim ama gerçekten fatma hanım geldi geleli.hep olmadık adamları belediyeye işe aldı ama sen ben giremedik oy için ne diller oldu iş isteyince geri çevrilip alıp yok dendi ama bugün kimler kimler işlere alındı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Haziran 14:14

Kocaeli Haber

Oyunlar