Erdoğan noktayı koydu: "Her iki takımımıza da başarılar"

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıya AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Ödemir ve AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran birlikte katıldı.

Erdoğan noktayı koydu:

İSTENEN OLMADI

İstanbul’daki toplantı sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Sakaryalı mevkidaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Büyükakın ve Ellibeş’in Sakaryalı mevkidaşlarının da katıldığı toplantıda iki takımın 1. Lig’e alınması konusu da görüşüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buluşma sırasında, “Her iki takımımıza da başarılar diliyorum” diyerek son noktayı koydu.

27 May 2021 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar