Leyla Atakan Caddesi’nde yeni düzenleme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmak için Leyla Atakan Caddesi’nde düzenlemeye gitti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanında devam eden çalışmalardan vatandaşların etkilenmemesi ve kent içi ulaşımın devam etmesi için gerekli önlemleri aldı. Bu kapsamda tek yönlü olarak hizmet veren Leyla Atakan Caddesi gerekli çalışmalar yapılarak çift şeritli olarak yeniden düzenlendi.

ÇİFT YÖNLÜ TRAFİK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tek yön olarak hizmet veren Leyla Atakan Caddesi’nde düzenlemeye gitti. Kent meydanında devam eden çalışmalardan vatandaşların etkilenmemesi ve kent içi ulaşımın devam etmesi için Büyükşehir Belediyesi, tek yönlü olarak hizmet veren Leyla Atakan Caddesi’ni çift yön olarak ulaşıma açtı.

D-100’E KOLAY ERİŞİM

Şehir içi trafiği için önemli bir güzergah olan Leyla Atakan Caddesi, geçici olarak çift yönlü hizmet verecek. Bu kapsamda şehir içinden gelen sürücüler Belde Sokak üzerinden Leyla Atakan Caddesi'ne bağlanarak D-100 yan yola erişim sağlayabilecek.

SİNYALİZASYONDA DÜZENLEME

Yapılan düzenleme çalışması kapsamında Kent Meydanı ve yer altı otoparkı giriş ve çıkışı da çift yön olarak düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü önünde bulunan sinyalize kavşakta da gerekli revizyonlar yapıldı.

Leyla Atakan Caddesi’nde yeni düzenleme

26 May 2021 - 11:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar