Kağıtsporlu Karateciler Hırvatistan’da

Büyükşehir Kağıtspor’un karatecilerinden Tuba Yakan, Enes Bulut ve Gülsen Demirtürk’ün de yer aldığı Milli Takım, yarın Hırvatistan’da başlayacak 55.Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası’nda yarışacak

Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, kendi bünyesinde bulunan Milli karatecilerinden Tuba Yakan, Enes Bulut ve Gülsen Demirtürk’ün Hırvatistan’da yarışacağını açıkladı. Mavi-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün şampiyon karatecilerinden Tuba Yakan, Enes Bulut ve Gülsen Demirtürk, Hırvatistan'da yapılacak olan 55. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonasına katılıyor. Sporcu ve antrenörlerimize önemli şampiyonada başarılar diliyoruz” denildi.

ŞAMPİYON KARATECİLERİMİZ

Türkiye Karate Milli Takımı kadrosunda yer alan Büyükşehir Kağıtsporlu üç sporcumuzda daha önce yapılan Avrupa Şampiyonalarında birçok kez kürsüye çıktı. Tuba Yakan, Avrupa Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Geçen yıl pandemi nedeniyle ertelenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda iki yıl önce Milli Takım şampiyon olmuştu. Bu kez Hırvatistan’ın Porec şehrinde yapılacak şampiyonadan da Millilerimiz takım halinde şampiyonluğu hedefliyor. Milli takım, 10’u kadın 11’i erkek toplam 21 sporcu ile temsil ediliyor.

20 May 2021 - 17:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar