Kağıtspor’un Play-Off’taki rakibi belli oldu

Türkiye Basketbol Ligi’nde ilk sezonunu geçiren ve Play-Off’a kalan temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ‘un Play-Off çeyrek final serisindeki rakibi belli oldu.

Bugün Manisa BB ile Balıkesir BB ile oynanan ve Balıkesir’in 85-83 kazandığı erteleme maçı sonrasında Kağıtspor, normal sezonu yedinci sırada tamamladı ve dördüncü sırayı alan Semt77 Yalovaspor ile eşleşti. 3 maç üzerinden oynanacak ve iki galibiyet alan takımın yarı finale yükseleceği seride ilk maç 18 Mayıs Salı günü Yalova’da, ikinci maç ise 21 Mayıs Cuma günü  İzmit’te oynanacak. Gerek kalması durumunda üçüncü maç yine Yalova’da oynanacak. Normal sezonda Yalova’da oynanan maçı Kağıtspor 70-58 kazanırken, İzmit’teki maçı ise Yalova ekibi 75-60 kazanmıştı

 

# İzmit

13 May 2021 - 09:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar