Ünlü, Habertürk krizini değerlendirdi: “Herkes söylediğine dikkat edecek”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Habertürk Televizyonu’nda yaşanan gelişmelere dair, “Liderimiz hakkında akla gelmeyecek söylemlerde bulunursan kamuoyunun tepkisiyle karşılaşırsın. Bu yüzden bu süreçte herkes ağzından çıkana dikkat edecek” dedi

Muharrem Şenol
Muharrem Şenol Tüm Haberleri

MHP'li Ulvi Yönter'in Habertürk TV'de program yapan gazeteci Ebru Baki ile ilgili paylaşımda bulunmasının ardından Habertürk yönetiminde kriz yaşandı. Televizyonun genel yayın yönetmeni istifa etti, Ankara temsilcisi görevden alındı. Konuyla ilgili olarak gazetemize konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Sosyal medyadan takip ettik. Liderimizle ilgili yanlış söylemlerde bulundular, görevlerinden istifa ettiler.  Bizim asıl gündemimiz bu milletin geleceğidir.

“MİLLET SANA CEVABINI VERİR”

Liderimiz hakkında akla gelmeyecek söylemlerde bulunursan kamuoyunun tepkisiyle karşılaşırsın. Bu yüzden bu süreçte herkes ağzından çıkana dikkat edecek. Devlet Bahçeli devletini düşünen, hayatını devlete adamış bir değerdir. Bu değere yönelik yanlış ifadeler kullanırsan millet sana cevabı verir” dedi.

ONLİNE TOPLANTILAR YAPILIYOR

Parti çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Pandemi kuralları çerçevesinde online toplantılar yapıyoruz. Sandık görevlileri, mahalle başkanları, Z ve Y kuşakları ile görüşmelerimizi tamamladık. Bu akşam il yönetimi, ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile değerlendirme toplantısı yapacağız. Yarın akşam da kadın kollarıyla toplantımız var.

“BANGIR BANGIR SAHAYA İNECEĞİZ”

Bu toplantılarda süreci değerlendiriyor. Herkese ev ödevi veren bir MHP var. Herkes ne yapacağını biliyor. Görevlerini ve ne yapacaklar onları söylüyoruz. Şu şartlarda ne yapabilirsen onu yap. Mahalle halkından erzak ihtiyacı olan varsa ona yardımcı ol. Güzel ve etkili toplantıları hayata geçiriyoruz. MHP bayramdan sonra tekrar bangır bangır sahaya inecek İnşallah” şeklinde konuştu.

06 May 2021 - 14:50 - Siyaset

Mahreç  Muharrem Şenol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar