Gümüşhanespor cephesinden açıklama

Zonguldak Kömürspor’un, Kocaelispor maçı sonrasında yaptığı hadsiz açıklama sonrası Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yeşil siyahlı camia Zonguldak ekibine sert tepki vermişti. Kocaelispor’un cumartesi günü konuk edeceği Gümüşhanespor’dan da konuyla ilgili bir açıklama geldi.

“ALGI YARATIYORLAR”

Kırmızı beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli Gümüşhanespor taraftarı, sezon boyunca dikenli yolları adım adım ilerlemiş ve an itibariyle son viraja girmiş bulunmaktayız. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız müsabaka öncesi rakip takım taraftarları algı yaratmak amaçlı yoğun bir çalışma içerisine girmiş bulunmaktadırlar. Gümüşhanespor, kuruluşundan bu güne her müsabakaya konumu ne olursa olsun hiçbir nedene bakmaksızın sahaya kazanmak için çıkmıştır. Camiamız gerekli desteği ve yardımı sadece şanlı taraftarından almıştır ve bu hep böyle olacaktır. Sizlerden ricamız, farklı takımlar üzerinden ligin son haftasında oynayacağımız müsabaka için algı yaratmak isteyen kişi ve kişilere cevap vererek istediklerini almaya fırsat vermeyiniz” ifadeleri yer aldı. Diğer yandan Gümüşhanespor yönetiminin, futbolculara prim vermek için bir banka hesabı açarak taraftarlardan son maç öncesinde prime destek olmalarını talep ettiği öğrenildi.

04 May 2021 - 17:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar