Gürcan’dan DEVA ziyareti

DEVA Partisi’nin kurucular kurulu üyelerinden olan bölge koordinatörü Metin Gürcan, geçtiğimiz günlerde partisinin Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti. Gürcan, “Kocaeli teşkilatımız Türkiye’ye örnektir” dedi

Genel başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde ziyaretler sürüyor... Bu kez de DEVA Partisi kurucular kurulu üyesi ve bölge koordinatörü olan Metin Gürcan, Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret ederek yöneticiler ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Gürcan buluşma sırasında il teşkilatının çalışma performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“KOCAELİ DEVA ÖRNEKTİR”

Gürcan, “İlçe teşkilatlarının kısa sürede kurulması ve kongrelerin sorunsuz yapılması, ayrıca sürekli artan üye sayısı ve mahalle temsilcilikleri ile Kocaeli teşkilatımız, Türkiye’ye örnek oluşturuyor. Bu nedenle il başkanımız, ilçe başkanlarımız, parti yöneticilerimiz ve mahalle teşkilatlarımızın tüm temsilcilerini tek tek tebrik ediyorum” dedi.

28 Nis 2021 - 17:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar