Kocaelispor, Play-Off kapısını aralamak istiyor

Geçen hafta Şanlıurfaspor karşısında önemli bir galibiyet elde eden Kocaelispor, yarın konuk olacağı zorlu rakibi Uşakspor engelini de aşarak Play-Off kapısını aralamak istiyor. 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak.

SAKAT VEYA CEZALI YOK

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta son 4 haftaya girilirken 59 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz Kocaelispor, 35.hafta maçında yarın Play-Off için son kozlarını oynayan ve 51 puanla yedinci sırada bulunan Uşakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil siyahlı ekibimiz, Ege temsilcisi karşısında kazanarak Play-Off yolunda sürpriz yaşamak ve üçüncü sıradaki yerini kaybetmek istemiyor. Maç öncesinde Kocaelispor’da sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

MUSA NİZAM 11’E DÖNÜYOR

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, tedavisi sürdüğü için bugün de takımın başında olamayacak. Geçen hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen tecrübeli savunma oyuncusu Musa Nizam’ın bugünkü karşılaşmada ilk 11’e dönmesi ve Taha Batuhan Yayıkcı’nın yedek kulübesine çekilmesi bekleniyor. Orta sahada ise Mesut Özdemir, Yılmaz Özeren ve Murat Cem Akpınar üçlüsünün oynayacağı tahmin ediliyor. Yeşil siyahlıların gol ayakları ise yine Benhur Keser, Burak Süleyman ve Batuhan Er olacak.

YAYIN İÇİN AÇIKLAMA GELMEDİ

1 Eylül Stadı’nda oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak zorlu mücadeleyi Adana bölgesi klasman hakemi Metehan Alpat yönetecek. Alpat’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Gökhan Ceylan ve Ahmet Fındık yapacak. Ligin yayıncısı misli.com gerekçe göstermeyerek geçen hafta 2.Lig maçlarını yayınlamamıştı. Bugünkü maçlar için de yayın yapacaklarına dair yayıncı kuruluştan herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekti.

21 Nis 2021 - 17:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar