Cemil Yaman'a önemli görev: Başkan yardımcısı oldu

AK Parti Milletvekili Cemil Yaman Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın teşkilattaki yükselişleri sürüyor. Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Zeybek’i Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı’na getirirken, Cemil Yaman’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yeni yardımcılarından birisi oldu.

YAMAN BAŞKAN YARDIMCISI

AK Parti’de Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yeni yardımcıları belli oldu. Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın iş ve işlemlerini daha düzenli ve verimli yürütülmesi amacıyla 14 isim Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı. Bu isimlerden birisinin de AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman olduğu duyuruldu.

21 Nis 2021 - 10:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar