İzmit’te emniyet ve jandarmadan kontrol noktalarında denetim

İzmit’te emniyet ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Yardımcısı Ali Ada ve İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, vatandaşlardan Kovid-19 tedbirlerine uyma konusunda hassasiyet göstermelerini isterken, alınan tedbirlere uyan duyarlı vatandaşlara teşekkür edildi.

TEDBİRLERE UYAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

“Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Faaliyetleri” kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağına ilişkin  Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ve  İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, beraberindeki İzmit İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahmut Nart ile birlikte İzmit giriş ve çıkışlarında bulunan jandarma/emniyet trafik denetim ve yol kontrol noktalarını ziyaret etti. Vali Yardımcısı Ada ve Kaymakam Cinbir, ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kontrol noktalarından geçen vatandaşlardan Kovid-19 tedbirlerine uyma konusunda hassasiyet göstermeleri istenirken, alınan tedbirlere uyan duyarlı vatandaşlara ise teşekkür edildi.

İzmit’te emniyet ve jandarmadan kontrol noktalarında denetim

20 Nis 2021 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar