Yuvacıkspor daha hazır değil

Son yıllarda amatör futbolda ilimizin en başarılı takımları arasında yer alan Yuvacıkspor, tarihinde ilk kez BAL’da mücadele ediyor. Siyah-Beyazlı ekip, dün hazırlık maçında Yalova Altınova ile karşılaştı, rakibine 3-0 mağlup oldu.

TAKIM YUVACIK’TA KAMPTA

BAL’ın oynanıp oynanmayacağı konusundaki belirsizlikten dolayı sezonu geç açan Yuvacıkspor, kadrosunu da yavaş yavaş oluşturuyor. Bir haftadır Yuvacık Barajında bulunan Karaaslan Tesisleri’nde kampta bulunan Siyah-Beyazlı ekipte, futbolcularda bundan dolayı da yorgunluk vardı. Teknik Sorumlu Fatih Kurtoğlu, “Rakibimiz bizden daha önce çalışmalara başlamış, hazırlık maçları oynamış. Biz fizik olarak da lige hazır değildik. Buna rağmen oyunumuz fena değildi, çok hatalı goller yedik. Lige kadar düzeleceğimizi umut ediyorum” dedi.

08 Nis 2021 - 17:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar