Gölcükspor, haftayı bay geçiyor

3.Lig 3.Grup’ta kümede kalma mücadelesi yapan Gölcükspor, haftayı bay geçiyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, bir yandan hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan da rakiplerinin yarınki maçlarını takip edecek.

RAKİPLERİNİN PUAN KAYBINI BEKLEYECEK

Bu haftayı bay geçecek olan Gölcükspor, yarın grubunda oynanacak maçların sonuçlarını da merak ediyor. Düşme potasında bulunan takımlardan Elazığ Karakoçan, sahasında şampiyon adayı Esenler Erokspor ile karşılaşacak. 32 puanlı Batman Petrolspor da Play-Off yarışı yapan Karşıyaka’ya konuk olacak. Ayrıca düşme hattındaki Cizrespor, Erbaaspor ile kritik bir maça çıkacak. Bu üç maçın skoru Gölcükspor’u yakından ilgilendiriyor.

30 Mar 2021 - 17:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar