Kullarspor’da şok ayrılıklar

Dün teknik direktör Murat Şahin ile yollarını ayıran Kullarspor’da, üç futbolcuyla da yollar ayrıldı.

GÖKAY YİĞİT, TAHA BARTU VE SAMİ ÇETİN AYRILDI

Bu sezon BAL’da iddialı bir takım kurmak isteyen, yaklaşık 1,5 aydır da hazırlıklarını devam ettiren Kullarspor’da dün Teknik Direktör Murat Şahin ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından bu kez de üç futbolcu gitti. Takımın önemli isimleri stoper Taha Bartu Bulut, sol kanat oyuncusu Gökay Yiğit ve orta sahada görev yapan Sami Çetin takımdan ayrılma kararı aldı.

 ALTINTAŞ, “BİZİM İÇİN DE SÜPRİZ OLDU”

Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş, liglerin başlamasına kısa bir zaman kala teknik heyetle yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Hazırlık maçlarında takımın ortaya koyduğu oyun bizi mutlu etmedi. Bundan dolayı hocamızla yollarımızı ayırdık. Oyuncularımızın ayrılmalarına bizde şaşırdık. Yapacak bir şeyimiz yok. Yeni teknik ekibimizi belirleyip, gerekirse giden oyuncuların yerine takviye yapacağız” dedi.

30 Mar 2021 - 17:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar