Komşusuna gitti, evi alev alev yandı

Derince'de kağıt toplayıcılığı yapan bir şahsın evi, komşusuna gitmek için dışarı çıktıktan sonra alev alev yandı.

Komşusuna gitti, evi alev alev yandı
Video için play'e tıklayın

Olay, saat 21.15 sıralarında Derince Çenedağ Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi üzerinde bulunan müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geçimini kağıt toplayıcılığı ile sağlayan Gökhan Güler, kiracı olarak kaldığı evden akşam saatlerinde komşusuna gitmek üzere dışarı çıktı. Güler’in çıktığı evden bir süre sonra dumanlar yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince yapılan müdahale sonrasında, alevlere teslim olan evdeki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Komşusuna gitmek için evden çıktığında evinin yanarak kullanılamaz hale geldiğini söyleyen Gökhan Güler, Adana’dan Kocaeli’ne kağıt toplamak için geldiğini ve küle dönen evi için yetkililerden yardım beklediğini dile getirdi.

Komşusuna gitti, evi alev alev yandı

Komşusuna gitti, evi alev alev yandı

Komşusuna gitti, evi alev alev yandı

Komşusuna gitti, evi alev alev yandı

26 Mar 2021 - 23:51 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar