Engin Koyun listesini netleştirecek

Kocaelispor’da cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda tek başkan adayı olan Engin Koyun 21 kişiden oluşturacağı listesine yarın son şekli verecek. Koyun’un ekibine alması netleşen iki ismin Öz Kocaeli Cam’ın sahibi Ulaş Yıldız ile Bahri Yavuz döneminde görev yapan Sait Ertuğ olduğu öğrenildi.

MURAT BARIŞ YER ALABİLİR

Yeni yönetim için ismi geçen Bilal Acar, Veli Başkurt ve Abidin Akyol’un durumlarının ise bugün netleşeceği belirtildi. Bu arada mevcut yönetimden Yunus Merttürk, Selvi Güneş ve İsmail Parlak’ın yeniden görev almamalarının netleştiği, ayrılması muhtemel isimler arasında gösterilen KOTO yönetim kurulu üyesi Murat Barış’ın ise listede yer alma durumunun ortaya çıktığı belirtildi. Engin Koyun’un listesini netleştirdikten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret edip bilgi vereceği öğrenildi. 

25 Mar 2021 - 17:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar