MHP’den ÖNEM Projesine destek: “Çocukları sahipleneceğiz”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basın toplantısında Vali Seddar Yavuz tarafından başlatılan ÖNEM Projesine destek vereceklerini ifade ederek, “Tüm STK’lar projeye destek olmalıdır. Bu çocuklardan bazılarını MHP olarak sahipleneceğiz” dedi

Muharrem Şenol
Muharrem Şenol Tüm Haberleri

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın HDP hakkında inceleme başlatması yerinde ve beklediğimiz bir kararnamedir. Siyasi partilerin kapatılması açılacak davayı anayasa mahkemesi karara bağlamaktadır. Kapatmaya konu eylemlerin işlenmesi yeterlidir. HDP diye bir partiden söz etmek artık mümkün olmayacaktır. HDP’nin kapatılması gerekiyor. Halkı kin ve düşmanlığa itenler hakkında hukuk kuralları işletilmelidir. FETÖ ve PKK terör örgütlerinin davaları hızlıca bitirilmelidir.

“TUTUMLARI NE OLACAK?”

CHP HDP’lilerin dokunulmazlıkların kaçınılmasında var mıdır? Yok mudur? İYİ Parti fezlekeler konusunda destekçi midir? Köstekçi midir? Hele bir cevap versinler. Tutumları ne olacaktır. HDP’ye destek, PKK’ya destektir. CHP kimin tarafındadır. Önünüzde büyük bir imtihan vardır. MHP amasız, ancaksız şekilde dokunulmazlıkların kaldırılmasına evet diyecektir. HDP’nin kapatılmasını sonuna kadar destekleyeceğiz. Biz milli bekaya göre hareket edeceğiz. MHP doğru bildiğini kararlılıkla haykırmaya devam edecektir, bizde çark etmek yoktur.”

ÖNEM PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

ÖNEM projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Ünlü, “Bu proje Seddar Yavuz hayata geçirilmektedir. ÖNEM projesi çocuklara destek olmak temel hedefi ile ortaya çıkmıştır. Projede çocukların sağlıklı karar almalarını sağlamak isteniyor. 25 bin çocuğumuzu kapsayan bir proje. Hassas projeyi hayaya geçirdiği için Vali Seddar Yavuz’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tüm STK’lar projeye destek olmalıdır. Ben bu hafta vali beyle görüşeceğim. Bu çocuklardan bazılarını bizde MHP olarak sahipleneceğiz. Anlam ifade eden bir proje” diye konuştu.

“TEŞEKKÜR PANKARTI AÇACAĞIZ”

Ünlü konuşmasını, “18 Mart kurultayımıza tüm kurullarımızla birlikte gideceğiz. Kurultay öncesi koronavirüs testlerimizi yaptıracağız. MHP Kurultayına liderimiz Devlet Bahçeli’ye teşekkür etmek için gidiyoruz. Salonda teşekkür pankartı açacağız. Kurultaydan dönüşte hiç durmayacağız. 20 bin bandında olan üyemize teşekkür belgeleri vermeye devam edeceğiz. Üyelerimize seni önemsiyoruz diyeceğiz” ifadeleriyle sonlandırdı.

02 Mar 2021 - 14:26 - Siyaset

Mahreç  Muharrem Şenol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar