Güney, Alyüz’e rozetini taktı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, yeni meclis üyesi Hüseyin Alyüz’e Meclis Üyesi rozetini takarak görevinde başarılar diledi. Güney, “Hüseyin Alyüz aynı zamanda en genç meclis üyemiz olarak görev yapacak. Başarılar diliyorum” dedi.

ZORLUKTAN DEĞİL, KOLAYLIKTAN YANA OLDUK

İzmit Belediyesi’nin bugün gerçekleşecek mart ayı oturumu ile birlikte göreve başlayacak 24 yaşındaki Hüseyin Alyüz’e Meclis Üyesi rozetini  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney taktı. Güney, gençlere her zaman değer veren, temiz ve doğru siyasetin içinde ülkesi ve milleti için hizmet etme yolu açan bir parti olduklarını belirterek şunları söyledi: “AK Parti grubu olarak bugüne kadar İzmit’in menfaatine olan her çalışmaya destek verdik. Mecliste görüşülen konuların %97’sine Cumhur İttifakı olarak evet dedik. Şahsi beklenti ve siyasi ikbal için yapılanlara elbette milletimizin çıkarı doğrultusunda düzeltme talebinde bulunduk. Ama engel çıkarmadık, zorluktan değil kolaylıktan yana olduk. Yeni meclis üyemiz Hüseyin Alyüz’e yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. En genç üye olarak çalışmalarında başarı diliyorum” dedi.

02 Mar 2021 - 13:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar