İzmit'te 51 mahalle aşılanacak!

65 yaş ve üstü vatandaşların tamamının aşılanması ve hızlı normalleşmeye geçmek için 65 yaş ve üstü vatandaşları aşılamak için köylere mobil ekipler gönderilecek. İzmit’te 52 köy 1-5 Mart tarihleri arasında aşılanacak.

Koronavirüs ile mücadelede en önemli adım olan aşılamada 65 yaş ve üstü vatandaşların köylerde aşılanması için yeni bir çalışma başlatıldı. İlçe  sağlık müdürlüklerinde kurulan mobil ekipler belirlenen gün ve saatte köylerde aşı yapacak.  İzmit İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 1-5 Mart tarihleri arasında 51 köyde 65 yaş ve üstü vatandaşların aşıları yapılacak.

AMAÇ HIZLI AŞILAMA

Tüm ilçe sağlık müdürlüklerinin muhtarlarla iletişime geçerek ilçelerde kendi planlamalarını yaptıkları belirtildi. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 65 yaş üstü vatandaşların tamamının aşılanıp normalleşmeye geçiş sürecinin hızlandırılması için ilçe sağlık müdürlükleri ile yaptıkları çalışmayla köylerdeki vatandaşların aşılanması için yeni bir yönteme başvurduklarını belirtti. İlçe sağlık müdürlüklerinin muhtarlar aracılığı ile vatandaşları bilgilendirdiklerini söyleyen Pehlevan, “Bir an önce tüm vatandaşlarımızı aşılamak için çalışmalarımızı hızla yapıyoruz” dedi.

İzmit'te 51 mahalle aşılanacak!

27 Şub 2021 - 13:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar