Ellibeş, Erbakan’ı andı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, vefatının 10.yıldönümünde Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ı rahmetle ve saygıyla andıklarını ifade etti.

ÖRNEK BİR HAYAT

Başkan Ellibeş, merhum Erbakan’ın hayatını milletine ve davasına adadığını, maddi ve manevi yönden kalkınmış Güçlü Büyük Türkiye idealine özlemle yaşadığını belirterek, “Birçok bedel ödemesine rağmen demokrasiye olan inancını hiçbir zaman kaybetmedi. Ülkesi ve milleti için mücadele etti. Yaşadığı dönemin ötesinde fikir ve düşünce sahibiydi. Bizlere örnek bir yol çizerek aramızdan ayrılan, bilim insanı ve büyük siyasetçi; Milli Görüş lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı vefatının 10.yıl dönümünde rahmetle anıyorum.” dedi.

Ellibeş, Erbakan’ı andı

27 Şub 2021 - 10:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar