Gölcük'te işçinin yüzü güldü: Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Gölcük Belediyesi iştiraki GÖLAŞ bünyesinde çalışan 439 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre; sahada çalışan evli ve çocuklu bir işçi giydirilmiş 4 bin 409 TL ücret alacak.

ÖNCELİĞİMİZ MESAİ ARKADAŞLARIMIZIN MAAŞLARI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Mesai arkadaşlarımın hayat standartlarına katkı sağlayabilmekten sevinçliyim. Her daim çalışan kardeşlerimin ücretlerini, alın terleri kurumadan vermenin gayreti içerisinde olduk. Geçen süreçte, mesai arkadaşlarımın her ay maaşları ve sosyal haklarını aksatmadan ödedik. Şartlarımızı zorlayarak, verebileceğimizin en yükseğini vererek toplu iş sözleşmesini imzaladık. Başta sendika yöneticilerimiz olmak üzere, işçi temsilcilerimize ve mesai arkadaşlarıma; yapmış olduğumuz sözleşmenin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle de; Koranavirüs sürecinde, son olarak karla mücadelede üstün bir performansla, canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

VERİMLİ BİR TOPLU SÖZLEŞMEYE İMZA ATTIK

Hizmet-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da yaptığı açıklamada: “Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Koronavirüs ile mücadelede üstün performans gösteren işçi kardeşlerimiz için verimli bir toplu sözleşmeye imza attığımızı düşünüyorum Yapılan anlaşmaya göre sahada çalışan evli ve çocuklu bir işçi bu ay giydirilmiş 4 bin 409,00-TL ücret alacak. Böyle bir sözleşmeye imza atmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e işçi arkadaşlarımız adına teşekkür eder, toplu iş sözleşmemizin önce işçi arkadaşlarımıza sonra belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gölcük'te işçinin yüzü güldü: Toplu iş sözleşmesi imzalandı

22 Şub 2021 - 14:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar