Darıca GB, 3 puan için hazır

Ligde 11 maç aradan sonra geçen hafta sahasında Ceyhanspor’a 1-0 mağlup olan Darıca GB, 20. hafta maçında Adıyaman deplasmanında Kahta 02 Spor’a konuk olacak. Adıyaman Kahta İlçe Stadı’ndaki maç yarın saat 13.00’de başlayacak.

KAHTA 02 SPOR İLE OYNUYOR

Bu sezon transfer yasağına rağmen kısıtlı imkanlarla ligde çok başarılı olan, Play-Off hattında yer alan Darıca GB, 11 haftadır yenilmiyordu. Sarı-Yeşilli ekibin bu başarısında en büyük katkıyı sağlayanların başında gelen Teknik Sorumlu Ender Alkan, Milli Takımdan teklif aldığı için takımdan ayrılmıştı. Alkan’ın ayrılmasından sonra çıktığı ilk maçta evinde Ceyhanspor’a yenilen Darıca GB, bu kez deplasmanda Adıyaman Kahta karşısında kazanıp, yeniden zirve yarışında iddialı olmak istiyor.

HALİL İBRAHİM HÜSEYİN YOK

11 maç sonra kaybeden Darıca GB, bugün Adıyaman’da yeni bir seriye başlamak istiyor. Cezalı Halil İbrahim ile sakatlığı bulunan Hüseyin’in oynamayacağı temsilcimizde başka eksik bulunmuyor. Teknik Sorumlu Özcan Sert, “Geçen hafta iyi oynadığımız maçta Ceyhanspor’a kaybettik. Oyuncularım bu yenilgiyi hak etmediler. Bu kez Kahtaspor maçında kazanıp, bu yenilginin telafisini yapıp, yeni bir seri başlatmayı hedefliyoruz. Ağır hava koşullarına rağmen çok iyi çalıştık, biz maça hazırız” dedi.

16 Şub 2021 - 16:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar