Kocaeli'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok! 1 haftada 22 kişi tutuklandı

Kocaeli’de son 1 haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 22 kişi tutuklandı.

Kocaeli Valiliği son 1 hafta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 1-7 Şubat tarihleri arasında 88 olayda toplam 177 şahsa adli işlem başlatıldığı, bu şahıslardan 22’sinin tutuklanırken, 5 kişinin ise adli kontrol şartı ile serbest kaldığı açıklandı. 149 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından serbest kalırken 1 kişi ise adli makamlara sevk edildi. Yapılan operasyonlarda 544 gr esrar, 266 gr sentetik kannabinoid (bonzai), 5 kg 272 gr metamfetamin, 24 adet ecstasy hap, 159 adet sentetik ecza ele geçirildi. Ayrıca yapılan bu operasyonlarda 3 adet tabanca, 45 adet fişek ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9 bin 470 TL ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon ve uygulamalarda ise 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Yapılan operasyon ve uygulamalar sonucunda 3 gram eroin ele geçirildi.

09 Şub 2021 - 10:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar