Tahir: “Arzulayan, isteyen taraf bizdik”

Çorum FK karşısında takımına penaltı kazandıran ve bu penaltıyı gole çevirerek 3 puana katkı koyan isimlerden olan Mustafa Tahir Babaoğlu, maç sonrasında düşüncelerini paylaştı.

Maçı isteyen ve arzulayan tarafın kendileri olduğunu ve kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Tahir Babaoğlu, “Takım olarak hafta içinde bu maça çok iyi hazırlandık, iyi çalıştık. Hedefimiz galibiyetti. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Arzulayan, izleyen taraf bizdik. Neticesinde kazandık. Ben de gol attığım ve takıma katkı sağladığım için çok mutluyum. İnşallah bu şekilde devam ederiz” dedi.

“HEDEFİM BASKI YAPIP KALEYE GİTMEKTİ”

Kazandırdığı penaltıyla ilgili de konuşan golcü oyuncu, bu golün diğer gollerin başlangıcı olmasını dileyerek, “Saha içinde olaylar ani gelişiyor. O pozisyonda tek hedefim baskı yapıp, topu alıp kaleye gitmekti. Baskı yapıp topu kaptıktan sonra kalecinin çıktığını gördüm. Dürtüp boş kaleye yuvarlamak istedim. Orada bana bir teması oldu. Penaltıyı da gole çevirdiğim için çok mutluyum. İnşallah diğer gollerin başlangıcı olur” diye konuştu.

08 Şub 2021 - 17:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar