İzmit Belediyesi esnaftan işgal harcı almayacak

Bir süre önce pandemi döneminden etkilenen esnaf ve vatandaşlar için ikinci destek paketini devreye sokan İzmit Belediyesi, yönetmelikle dükkânları kapatılan esnaftan kapalı oldukları süre boyunca işgal harcı almayacak.

Bir süre önce pandemi döneminden etkilenen esnaf ve vatandaşlar için ikinci destek paketini duyuran Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi, kent esnafına bir bir destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi, yönetmelikle dükkânları kapatılan esnaftan dükkânlarının kapalı olduğu süre boyunca işgal harcı almayacak.

Pandemi süresince işletmelerini kapatmak zorunda olmasa da iş hacimleri düşen esnafı da unutmayan İzmit Belediyesi, bu durumdaki esnafı da kapsayarak tüm esnaftan 3 ay boyunca işgal harcı almayacak. İkinci destek paketinde yer alan bu maddeyle birlikte işgal harcı ödemesi gereken kent esnafı bir nebze olsun rahatlamış olacak.

28 Oca 2021 - 14:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar