Bülent Börek'in İzmit şubesi tekrar açıldı

İzmit’te faaliyet gösteren Bülent Börek dükkanı işletmecisinin, çocuk dövdüğü iddiası sonrası genel merkez şubeyi kapatmıştı. Şube uzun bir aradan sonra yeniden açıldı.

İzmit’ faaliyet gösteren Bülent Börek dükkanının işlemecisinin börek istediği gerekçesiyle bir çocuğu dövdüğü iddiası kentte büyük ses getirmişti. Yaşanan iddialara kayıtsız kalmayan Bülent Börek Yönetim Kurulu, “Bülent Börekçilik kamuoyuna mal olmuş ciddi bir müessesedir. Bu tarz yaşanmış üzücü olaydan dolayı sesiz kalmayacağını belirtiriz. Aynı zamanda Bülent Börekçilik yönetimi bayi hakkında gereken kararı vermiş bulunmakta ve bayinin kapatıldığını duyururuz” açıklamasını yaparak dükkanı kapatmıştı. Yaklaşık 2 hafta sonra dükkan yeniden faaliyete geçti. Bülent Börek kaldığı yerden hizmet vermeye devam ediyor.

# İzmit

27 Oca 2021 - 10:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Esnaf - karalama kampanyası ve yalan haberlerle bir yere varılamayacağı gün gibi ortaya çıktı.Esnafımızın suşsuz olduğu kanıtlandı,dükkanın faaliyete girmesi de onu ıspatlıyor zaten.Hak yerini buldu.Teşekkürler BÜLENT BÖREK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 18:40

Kocaeli Haber

Oyunlar