"BAL takımlarımız antrenman yapamıyor"

Bu sezon BAL maçlarının oynanıp oynanmayacağı konusunda ki belirsizlik devam ediyor. Bu ligde forma giyen oyuncuların en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşıp, maçların oynanmasını istemeleriyle bir ışık belirdi. Fakat bu kez de lige katılacak takımlar sahalar açılmadığı için antrenman yapamıyorlar.

SAHALARA İZİN VERİLMİYOR

Bu sezon maçların oynanması halinde ilimizi BAL’da 9 takım temsil edecek. Bu takımlar Arslanbey GB, Gebzespor, Kullarspor, Hereke Yıldızspor, Yuvacıkspor, Karamürselspor, Çayırovaspor, Doğantepespor ve Değirmenderespor. BAL’da maçların oynanma ihtimalinin belirlenmesinden sonra kulüplerde kadrolarını oluşturup, hazırlıklara başlamak istiyorlar. Ancak Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Belediyeler sahaları açmadıklarından dolayı takımlara antrenman için izin verilmiyor.

BAL KULÜPLERİ TEPKİLİ

Yaklaşık 10 aydır BAL’da maçların oynanıp oynanmayacağı konusunda bir belirsizlik var. Bazı takımlarımız sezon başında kadrolarını oluşturdu, maçların başlama tarihini bekliyorlar. Bazı takımlarımız ise belirsizlik sürdüğü için hiçbir girişimde bulunmadılar. Son günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun maçların oynanacağı konusunda umut vermesi BAL kulüplerini heyecanlandırdı. BAL kulüpleri de hem Cumhurbaşkanı, hem de Spor Bakanının açıklamalarından sonra sahaların açılmamasına tepki gösteriyorlar.

BAŞKAN AYDIN, İL MÜDÜRÜ AKTÜRK İLE GÖRÜŞECEK

BAL takımlarının yöneticileri ve teknik adamlar, sahaların kapalı olmasından dolayı tepkilerini dile getiriyorlar. Bu konuda da ASKF Başkanı Murat Aydın’dan yardım istediler. ASKF Başkanı Murat Aydın, kulüplerin tepkilerini haklı bularak, “Bu konuda kimse kesin bir açıklama yapmıyor. TFF Başkan yardımcısı da yaptığı açıklamada net bir şey söylemiyor. Eğer maçlar oynanacaksa sahalar mutlaka açılmalı. Sahaların açılması için Gençlik Spor İl Müdürümüz ile görüşeceğim. Gerekirse kulüp yöneticilerinin de bulunduğu bir ortamda toplantı yapabiliriz” dedi.

26 Oca 2021 - 17:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar