Gölcükspor’dan iki transfer

Ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Gölcükspor, bir taraftan da kadrosuna takviye yapmak istiyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, öncelikli olarak forvet transferi yapacak. Bu sezon Mardin Fosfatspor forması giyen 26 yaşındaki Emirhan Atilla ile prensipte anlaştı. Ayrıca Karaköprü Belediyespor’un orta sahasında oynayan Tolgahan Erbay’ı da gündemine aldı.

MARDİN FOSFATSPOR’UN FORVETİ EMİRHAN İLE ANLAŞTI

Bu sezon ligin ilk yarısında gol yollarında çok fazla etkili olamayan, sadece 9 gol atabilen Gölcükspor, ligin ikinci yarısı öncesinde forvetine takviye yapmayı düşünüyor. Daha önce Belediye Derincespor’un eski kanat oyuncusu Cihan Halil’i alan Kırmızı-Siyahlı ekip, şimdi de 3.Lig takımlarından Mardin Fosfatspor’un forveti Emirhan Atilla’yı gündemine aldı. Beşiktaş altyapısından yetişen 26 yaşındaki oyuncu ligin ilk yarısında 13 maçta forma giydi, 2 gol attı.

KARAKÖPRÜ’DEN TOLGAHAN ERBAY

Gölcükspor’un gündeminde olan bir diğer isimde Karaköprü Belediyespor’un orta saha oyuncusu Tolgahan Erbay. Eh son geçen yıl Karaköprü Belediyespor takımında forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ön liberoda 6 numara pozisyonunda görev yapıyor. Bu sezon ligin ilk yarısını boş geçiren Tolgahan Erbay, iki yıl öncede Mamakspor’da oynadı. Tecrübeli oyuncu Silivrispor, Muğlaspor ve Erzincanspor takımlarında da forma giydi.

18 Oca 2021 - 17:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar