ASKF’den 35. Yıldönümü kutlaması

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, kuruluşunun 35. yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, kuruluşta emeği geçen herkese teşekkür edildi.

Federasyon'dan yapılan açıklama şöyle: "Bugün Federasyonumuzun Kuruluşunun 35.Yıldönümüne gururla girmiş bulunuyoruz. Başta kurucularımız olmak üzere görev yapmış tüm Başkanlarımız, tüm yöneticilerimiz ve mevcut Yönetim Kurulumuz için oldukça heyecanlandırıcı ve gurur vericidir. Bu günlere gelmemizde gelmiş geçmiş tüm Başkanlarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çalışanlarımız, Kulüplerimiz, spor camiamız ve Kocaeli basınımızın katkıları olmuştur.

“KAPILARIMIZI AMATÖR BİR RUHLA AÇTIK”

Biz Kapınızı Amatör Bir Ruhla Çaldık” Sloganı ile bir yılı daha camiamızın hizmetinde geçirmenin onurunu yaşıyoruz fakat Covid 19 sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimiz de de hayatın durma noktasına geldiği bu günlerde sağlığın ve güvenliğin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik görevlilerimize şükranlarımızı sunarız.

“YENİ YILDA İNANCIMIZ TAM”

Bu zorlu günleri başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir BÜYÜKAKIN olmak üzere diğer yerel yönetimlerimizde destekleriyle birbirimize kenetlenip daha az yıkımla atlatıyoruz. Bu anlamda vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni yılda İnancımız ve gelenek değerlerimizin gösterdiği yolda omzumuzdaki sorumluluklarımızın da bilincinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

“KURUCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İlimizde Spor alanında yapılan önemli hizmet ve yatırımlar olduğunu biliyoruz ancak Ülke sporuyla kıyasladığımızda daha yapılacak çok iş ve alınacak çok yol olduğunu da görüyoruz. Bugüne kadar aldığımız destek ve katkıların artarak devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Kuruluşundan bugüne kadar yaptığı katkılarla Federasyonumuzu başarılara ulaştıran tüm Başkanlarımızı, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimizi, çalışma arkadaşlarımızı, kulüplerimizi kutluyor, gelecekte daha büyük başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyoruz. Amatörün hizmetinde Nice otuz beş senelere”

04 Oca 2021 - 17:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar