Gölcükspor biraz olsun rahatladı

Ligde 5 maçtır kazanamayan, düşme potasına inen Gölcükspor, pazar günü sahasında oynadığı maçta Yalovaspor’u 83’de Barış Şen’in attığı golle 1-0 yendi. Kırmızı-Siyahlı ekip, haftalar sonra kazanırken, puanını 12’ye çıkardı, biraz olsun rahatladı.

ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

Tunahan Akdoğan’ın ayrılmasından sonra takımın başına idari menajer Adil Kuru’nun getirilmesinden sonra kalesinde çok az gol gören, gol atmakta da zorlanan Kırmızı-Siyahlı ekip, bu kez evinde konuk ettiği Yalovaspor karşısında çok kritik bir maç çıktı. 9’ar puanlı iki takımın mücadelesinde Gölcükspor, aradığı golü maçın sonlarına doğru Barış Şen’in ayağından buldu, çok önemli bir galibiyet imza attı.

PERŞEMBE GÜNÜ CİZRE İLE  DEPLASMANDA OYNAYACAK

Yalovaspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 12’ye çıkaran Kırmızı-Siyahlı ekip, tam olarak rahatlamış değil. Düşme hattı ile arasında sadece 2 puan fark bulunan Gölcükspor, 14. Hafta maçında perşembe günü deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan temsilcimiz, bu zorlu deplasmandan da puan çıkarıp, ligin ilk yarısını düşme hattının üzerinde tamamlamak istiyor.

BU HAFTANIN MAÇLARI

24 Aralık Perşembe
13.00 Batman Petrol-Şile Yıldız
13.00 Çatalcaspor-Esenler Erokspor
13.00 Arhavispor-Isparta 32 Spor
13.00 Somaspor-Osmaniye FK
13.00 Cizrespor-Gölcükspor
13.00 Çarşambaspor-Erbaaspor
13.00 Yalovaspor-Elazığ Karakoçan

21 Ara 2020 - 17:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar