Hürriyet: “Personel yaptı diyemem!”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in köpek katliamıyla ilgili sorumluluğu kendi kurduğu Veterinerlik Müdürlüğü çalışanlarına atması üzerine Meclis Üyesi Muharrem Tutuş’tan açıklama geldi.

KENDİ AÇIKLAMASIYLA ÇELİŞTİ

Tutuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda daha iki gün önce Hürriyet’in bir internet sitesinde çıkan röportajını hatırlattı. Aysun Erenkaya’nın “Bazen her detayla siz ilgilendiğiniz için eleştiri alıyorsunuz, bu sizin de kulağınıza geliyor mu?” sorusuna “-E olacak bunlar. İlgilenmezsem kontrol de edemem. Yarın öbür gün olumsuzluk olduğunda ‘personel yapmış diyemem’. Kimse de başkanın günahı yok demez.” demişti.

Hürriyet: “Personel yaptı diyemem!”

Bu sözleri hatırlatan Tutuş, “İki gündür bu katliamı kimin yaptığı yazılıyor, çiziliyor. Son ana kadar, olur da bir yerde biri hata yapar ve sorumluluktan yine kurtulur muyum diye bekleyenler, Gölcük’te sahlep ekiyoruz diye gündem değiştirmeye çalışanlar bugün savcılığın açıklamasından sonra “MECBUREN” olayı kabul etmiş oldu. Ancak günlerdir devam ettiği artık apaçık ortada olan bu katliamlar ve dahası kayıp 50 köpekten sonra, çok değil iki gün önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in verdiği şu röportajı hatırlatmak isterim. Fatma Hanım, “Her şeyden ben sorumluyum, personel yapmış diyemem” demişti. Bakalım bu masumların ölümü karşısında sorumluluğu alacak mı, yoksa yine “Ben demiştim” diye işin içinden sıyrılmayı mı deneyecek?” dedi.

Hürriyet: “Personel yaptı diyemem!”

12 Ara 2020 - 20:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar