HES kodu olmayan kuaföre giremeyecek

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kuaförler ve güzellik salonlarına bugün itibariyle HES kodu olmayan giremeyecek

Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan yeni tedbirler kapsamında ilimizde bulunan kuaför salonlarına kuaför ve güzellik salonlarına bugün itibariyle HES kodu ile giriş yapılacak. Kuaför ve güzellik salonlarına gidecek olan vatandaşların HES kodunu işletme sahiplerine sunması gerekiyor.

HES kodu olmayan kuaföre giremeyecek

BULAŞMAYI MİNİMUMA İNDİRMEK

HES kodu ile girişleri değerlendiren Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, “Kocaeli ve Türkiye genelinde vaka artışını göz önüne alarak kuaför ve güzellik salonlarında bulaşmayı minimuma indirmek için HES kodu sorgulamaya başlattık. Bugün itibariyle Kocaeli’deki kuaför ve güzellik salonlarına HES kodu olmayan giremeyecek. Bu doğrultuda risk teşkil eden hasta veya temaslı müşterileri salonlarımıza almayarak riski minimuma indirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan kuaför ve güzellik salonları diğer işletmeler gibi saat 20:00’a kadar hizmet verecek.

23 Kas 2020 - 11:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar