Kartepe'ye yılın ilk karı düştü

İzmit Körfezi ve Sapanca Gölü'nün aynı anda görülebildiği Samanlı Dağları'nın zirvesindeki 1640 rakımlı Kartepe'ye mevsimin ilk karı yağdı.

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde  Kocaeli'ye mevsimin ilk karı Kocaeli'ye düştü. İlk kar, doğal güzelliği, ormanları ve göl manzarasıyla ziyaretçilerine eşsiz bir görsel şölen sunan Kartepe'ye yağdı. Kısa süren kar yağışı Kartepe’de ağaçların üzerini ince bir örtüyle kapladı. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre hafta sonu yağışlı geçecek.

21 Kas 2020 - 12:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar