Doğantepespor’da Ekin Tokoğlu dönemi

Bu sezon maçların oynanması halinde BAL’da ilimizi temsil edecek olan 9 takımımızdan biri olan Doğantepespor, ilk etapta teknik ekibini belirledi. Bordo-Mavili ekip, ilimizin genç teknik adamlarından Ekin Tokoğlu’nu takımın başına getirdi.

YARDIMCILARI KAHYA VE ARSLAN

Son 3 yıldır üst üste BAL’da kalıcı olmayı başaran Doğantepespor, ocak ayının sonunda başlaması beklenen lig öncesinde kadrosunu oluşturmaya başladı. Bordo-Mavili ekip, ilk etapta teknik direktörünü belirledi, ilimizin genç antrenörlerinden Ekin Tokoğlu ile anlaştı. Daha önceki yıllarda Suadiyespor, Körfez SK altyapısı ve Körfez GB takımlarında görev yapan Tokoğlu’nun yardımcılıklarını Ümit Kahya ile Şeref Arslan yapacak.

BAŞKAN MİTHAT ÖZTÜRK OLDU

Bu arada Bordo-Mavili ekipte, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda Başkanlığa aynı zamanda Doğantepe’nin muhtarı da olan Mithat Öztürk seçildi. Doğantepespor’da mevcut başkan Mehmet Üstün, yeni dönemde aday olmadı. Başkan Mithat Öztürk, “Yeni sezon öncesinde liglerin başlama tarihi ile ilgili açıklama yapıldı. Bizde buna göre kadromuzu oluşturmaya gidiyoruz. İlk etapta da teknik direktörümüzü belirledik, Ekin Tokoğlu ile anlaştık” dedi.

16 Kas 2020 - 17:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar