Kocaeli'de 52 doktor korona oldu

Pandemi mücadelesinin en ön safında yer alan sağlıkçılarda koronavirüse yakalanma oranı daha yüksek. Mart ayından bu yana il genelinde 52 doktor koronavirüs teşhisiyle tedavi altına alındı.

Kocaeli'de 52 doktor korona oldu

BİRİ YOĞUN BAKIMDA

Pandemi ile mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları, ne yazık ki koronavirüse en fazla yakalanan kesim oluyor. Hastanede gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarından, şu anda  Kocaeli Tabip Odası tarafından bilinen 30 aktif vaka bulunuyor. Bu vakaların 8’i ise doktor.  Gölcük Medar Hastanesi’nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, İstanbul’da yoğun bakımdayken, 2 doktor hastanede, 5 doktor ise evinde tedavi ediliyor.

EN BÜYÜK TESELLİ ÖLÜM OLMAMASI

Kocaeli genelinde vaka artışlarının yüzde 63’e çıkması ile birlikte sağlık çalışanları arasında koronavirüse yakalananların da sayısı yükseldi. Mart ayından bu yana Kocaeli Tabip Odası’na yapılan bildirimlerde 52 doktorun  koronavirüs olduğu öğrenildi. 52 vakadan yaşamını yitiren olmazken şu anda aktif olan 8 vaka bulunuyor. 8 vakadan şu anda Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, İstanbul’da yoğun bakımdayken, 2 doktor hastanede, 5 doktor ise evinde tedavi ediliyor. İl genelinde tüm sağlık çalışanlarından bilinen 30 aktif vaka olduğu belirtildi.

30 Eki 2020 - 09:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar