Baturman: “Rakibin ligdeki konumu bizi aldatmasın”

Belediye Derincespor Teknik Sorumlusu Bülent Baturman, üst sıralara tutunma adına bugün çok önemli bir maça çıkacaklarını, rakibin şuandaki ligdeki durumunun kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyledi.

“İYİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ”

Bülent Baturman, “Nevşehir geçen yıl şampiyonluğa oynayan bir takımdı. Kadrosunda çok tecrübeli isimler var. Bu sezon maçlarını takip ettim. Şuan ligdeki konumu bizi yanıltmasın. Rakibimizle ilgili tüm önlemleri aldık. Zaaflarını değerlendirip, maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Takımımızda fizik eksikliği bulunan oyuncuları da belli bir seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Bugünkü maçta yine topa sahip olup, skora gitmeyi amaçlıyoruz” dedi.

28 Eki 2020 - 17:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar