Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da geleneksel 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası' başlıyor

Toyota sahipleri avantajlarla dolu geleneksel 'Servis Günleri Kampanyası' ile yaklaşmakta olan kış aylarına “bakımlı ve güvenle' girecekler.

TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA SERVİSLERİNE GELİN, KIŞA BAKIMLI GÜVENLE GİRİN

30 Kasım tarihine kadar sürecek 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası’ndan' yararlanmak için Toyota’nın ilimizdeki en büyük bayisi olan Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya gelenler, sahip oldukları tüm Toyota modelleri için ücretsiz check-up’tan yararlanırken, fren balata ve diskleri, silecekler ile amortisör değişimlerini yüzde 25 indirimli olarak gerçekleştirebilecekler. 3 yaş ve üstü Toyota modellerinde ise bakım işçiliği yüzde 30 indirimli olurken, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 oranında indirimli olarak değiştirilecek.

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da geleneksel 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası' başlıyor



Servis randevusunu hızlı bir şekilde “online servis” uygulamasından alabilecek olan Toyota sahiplerinin indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini sonbahar bakımı için Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya götürmek olacak.

Randevu ve Bilgi için:

servisrandevusu.toyota.com.tr/?dc=141002
Adres: Körfez Mah., Karayolu Sk. No:24, 41001 İzmit/Kocaeli
Tel: 0262 333 52 92

26 Eki 2020 - 11:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar