Bir telefonla AK Parti'ye üye oldu

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından üye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bir telefonla AK Parti'ye üye oldu
Haber albümü için resme tıklayın

EVİNE DAVET ETTİ

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetim kurulu, üye çalışmalarına ağırlık verdi. Kadın ve Gençlik kollarının da desteği ile son dönemde yeni üye kayıtları hızla artmaya başladı. Yönetim kurulu üyeleri partiye üye olmak isteyen vatandaşlara ulaşmak için hiçbir engel tanımıyor. Bunlardan biri önceki gün yaşandı. Yavuz Sultan Mahallesi’nde oturan Ahmet Yaylalı (70), partiye üye olmak istediğini, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirterek, partiye üye olmak istediğini kaydetti. Ancak tedavisi nedeniyle evden çıkamadığını söyleyince yöneticiler evine kadar gidip üye işlemlerini tamamladı. Merdan, üye çalışmalarının aynı hassasiyetle bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Bir telefonla AK Parti'ye üye oldu

22 Eyl 2020 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar