Başkan Özlü Döngel Vadisi Mesire Alanında

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü hafta sonu sabah yürüyüşlerini yeni projesi Döngel Mesire Alanı’nda sürdürmeye devam ediyor. Başkan Özlü birçok kanaat önderi ve spor eğitmenleri ile gerçekleştirdiği yürüyüşlere önceki gün AK Parti Başiskele İlçe teşkilatının yeni yönetimi ve meclis üyelerini de ekledi.

Başkan Özlü Döngel Vadisi Mesire Alanında
Başkan Özlü Döngel Vadisi Mesire Alanında
Haber albümü için resme tıklayın

SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİYDİ

Başkan Özlü’nün seçim beyannamesinde vaat ettiği projelerden “Döngel Vadisi Mesire Alanı”nı bu sefer de Başiskele Belediyesi meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatının yeni yöneticileri ile birlikte yerinde inceledi. Sonbaharın gelmesiyle yaprakların döküldüğü ve çok güzel manzaralara ev sahipliği yapan Başiskele’de kısa sürede tamamlanan ve ufak tefek işlerin kaldığı Döngel Vadisi Mesire Alanında keyifli bir yürüyüş daha gerçekleştirildi.

YERİNDE İNCELEDİ

Maske ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleşen yürüyüş sosyal mesafe kuralları çerçevesinde tamamlandı. Havaların da soğumaya başlamasıyla birlikte sonbaharın tadını çıkaran yürüyüş ekibi, tertemiz havada sağlık için spor yapmış oldu. Başkan Özlü aynı zamanda AK Parti Başiskele ilçe teşkilatının yenilenen tüm üyeleri ile hem tanışma hem istişare hem de bir araya gelme fırsatı buldu. Yerinde projeyi inceleyen ve güzel havanın tadını çıkaran ekip etkinlikten son derece memnun kaldı.

Başkan Özlü Döngel Vadisi Mesire Alanında
Başkan Özlü Döngel Vadisi Mesire Alanında
Başkan Özlü Döngel Vadisi Mesire Alanında

21 Eyl 2020 - 18:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar