Kaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısı

İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen ve İzmit'teki okul müdürleriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Kaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısı
Kaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KAYMAKAM CİNBİR TÜM TEDBİRLERİ İNCELEYEREK DEĞERLENDİRMEDE BULUNDU

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen ve İzmit'teki Anaokulları ve ilk öğretim okullarının müdürleriyle toplantı düzenleyen İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir toplantıda yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaymakam Cinbir toplantıda yaptığı konuşmalarda şu ifadelere yer verdi: "İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen ile İzmit’teki 21 Eylül 2020 günü anaokulları ve ilkokul 1. sınıflar için başlayacak olan yüz yüze eğitim ile ilgili yapılan hazırlıklar değerlendirildi.Kovid-19 salgınından korunma ve virüs bulaşının engellenmesine yönelik alınan tedbirlerin eksiksiz uygulanması, yaşanması muhtemel herhangi bir sıkıntıda hızlı müdahale ve ilgililerle zamanında iletişim kurulmasının gerekliliği ve faydaları okul yöneticileriyle bir kez daha paylaşıldı."

"ÇOCUKLARIMIZIN SALGINDAN KORUNMASI İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINARAK DEĞERLENDİRİLDİ"

Zor ve çetin bir süreçte olunduğu gerçeği ve bilinciyle; okul yöneticileri ve öğretmenlerin velilerle her zamankinden daha fazla ve devamlı iletişim halinde olmaları gerektiği vurgulandı. Uzun bir aradan sonra tekrar başlattığımız yüz yüze eğitime devam edecek çocuklarımızın Koronavirüs salgınından korunabilmesi için okullarımızın yaptığı hazırlıklar ve aldığı tedbirlerin yanı sıra, çocuklarımızın yaşadığı aile ve bulunduğu çevrede alınan tedbirlerin de çok önemli olduğu bilinciyle toplumun her kesiminde gerekli farkındalık ve duyarlılığın oluşturulması için yapılanlar ve yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Taşıma yoluyla eğitime erişimi yani okullara ulaşımı sağlanan özel eğitime gereksinim duyan özel çocuklarımız ve normal eğitim gören öğrencilerle ilgili alınan tedbirler ve yapılan planlamalar değerlendirildi.” dedi.

"İZMİTLİ HEMŞERİLERİMİZİN TEDBİRLERE UYMASINI BEKLİYORUZ"

Covid-19 salgınından vatandaşlarımızın korunması ve virüs bulaşının engellenmesine yönelik olarak; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun belirlediği esaslar çerçevesinde alınan tedbirlerin uygulanması ve kısıtlamalara uyulmasının önemini vurgulayan Kaymakam Cinbir “ Evet değerli İzmitliler okullarımız yüz yüze eğitime hazır, sizler hazır mısınız? Bu süreçte İzmitli hemşerilerimizden alınan tedbirlere uymak suretiyle desteklerini bekliyoruz. Özellikle temizliğe dikkat edilmesi, maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralına uyulması hususlarında azami hassasiyet gösterilmesini istiyoruz.

"ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA VE EMRİNDEYİZ"

Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz devamlı kendileri ile iletişim halinde olacaklar ama yüz yüze eğitim için okula gelecek öğrencilerimizin birlikte yaşadığı aile bireylerinden herhangi birinde Kovid-19 şüphesi olması halinde; çocuğu okula göndermeden önce okul yönetimi ve sağlık birimlerimizle iletişime geçmelerinin zaruri ve önemli olduğunu belirtmek istiyorum. 2020-2021 eğitim öğretim yılının milletimiz için güzellikler ve hayırlara vesile olması temennisiyle; öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Bu süreçte İzmit’teki bütün kurum ve kuruluşlarımız ile öğretmenlerimizin yanında ve emirlerinde olmaya devam edeceğiz. Biz hazırız ancak unutmayalım ki hep birlikte başarabiliriz.” dedi.

Kaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısı
Kaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısıKaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısı
Kaymakam Cinbir'den okul müdürleriyle yüz yüze eğitim toplantısı

20 Eyl 2020 - 16:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Haber

Oyunlar